Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Ülkemizin öğretmen yetiştiren politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak: Yüce Önder Atatürk´ün ;Büyük Türkiye; İdealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Kendini sürekli yenileyen,okuyan.inceleyen,araştıran,analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı;dünü,budüne;bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici,öğretmen öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede,bölgede ve ülkede ;model okul; olmaktır.

Başarılar: Okullar arası Futbol musabakaları birincilikleri (Altın Kupa), Yerel yarışma dereceleri.

Saatler: 8:40 14:45
Isınma: Kalorifer-Doğal gaz
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pinarhisarcumhuriyet.meb.k12.tr

Adres - Dere Mahalle, 304.Sokak, No12 Pınarhisar/KIRKLARELİ

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi

Adres - Dere Mahalle, 304.Sokak, No12 Pınarhisar/KIRKLARELİ

Ulaşım İlçe merkezinden il merkezine ve diğer ilçe merkezlerine kalkan minibüsler

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kırklareli merkezine 30 km Lüleburgaz ilçesine 30 km